WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Digitaal Burgerpanel
Wijdemeren, do 11 april 2013

De gemeente Wijdemeren richt een digitaal burgerpanel op om inwoners nog meer te betrekken bij het maken van plannen.

persbericht

Aanmelden via www.burgerpanelwijdemeren.nl
Wijdemeren zoekt leden digitaal burgerpanel

De gemeente Wijdemeren wil inwoners nog meer betrekken bij het maken en uitvoeren van plannen. Eén van de manieren is het oprichten van een digitaal burgerpanel Wijdemeren. Alle inwoners van Wijdemeren van 18 jaar en ouder kunnen zich hiervoor aanmelden via www.burgerpanelwijdemeren.nl.

De gemeente vraagt leden van het burgerpanel, twee tot drie keer per jaar, over een bepaald onderwerp mee te denken. De onderwerpen die aan bod komen, kunnen heel verschillend zijn. Het kan bijvoorbeeld gaan over plannen voor het onderhoud van het groen, (verkeers)veiligheid, communicatie en het verbeteren van de gemeentelijke dienstverlening. De meningen van de leden van het burgerpanel zijn een belangrijke bron van informatie voor de gemeente bij het maken van plannen. De deelnemers ontvangen de resultaten van de peiling per e-mail. Per keer kost het ongeveer 10 minuten om de digitale vragenlijst via internet in te vullen.

www.burgerpanelwijdemeren.nl

Vierduizend willekeurig gekozen inwoners ontvangen deze week een brief waarin ze worden uitgenodigd om aan het digitaal burgerpanel mee te doen. Ook inwoners die geen brief hebben ontvangen, kunnen natuurlijk meedoen. Want hoe meer inwoners meedenken en meedoen, hoe beter. Zij kunnen zich aanmelden voor het burgerpanel via: www.burgerpanelwijdemeren.nl. Ook is daar uitgebreide informatie te vinden.

Privacy

Het burgerpanel Wijdemeren komt tot stand in samenwerking met onderzoeksbureau Research 2Evolve. Persoonlijke gegevens en de antwoorden die gegeven worden, worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt voor het burgerpanel.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief