WIJDEMEERSE WEBKRANT
Tweede whoZnext
Nederhorst den Berg, di 9 april 2013

Op vrijdag 12 april organiseren jongeren een sportactiviteit voor leeftijdgenoten van 9 t/m 14 jaar in Nederhorst den Berg.

persbericht

Tweede whoZnext op 12 april

Vanwege het grote succes van de eerste whoZnext in februari organiseren jongeren op vrijdag 12 april wederom een sportactiviteit voor leeftijdgenoten van 9 t/m 14 jaar in Nederhorst den Berg. Vanaf 19.00 uur kunnen zij zich sportief uitleven in Sporthal de Blijk.

De jongeren van whoZnext organiseren de activiteiten op 12 april in samenwerking met de gemeente Wijdemeren, het nieuwe wijksteunpunt en Sportservice ’t Gooi. Alle jongeren in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar zijn hierbij van harte uitgenodigd. Om 18.45 uur wordt er verzameld bij het nieuwe wijksteunpunt en om 19.00 uur start het sport- en spelprogramma in sporthal De Blijk. Aansluitend is er om 20.00 uur een muzikale afsluiting in het nieuwe wijksteunpunt in de vorm van een karaokeshow. Deelname aan de karaokeshow kost 1 euro per persoon.

WhoZnext

Jongeren regelen samen met andere jongeren hun eigen sport. Dat is whoZnext. Je kunt hierbij denken aan het zelf organiseren, scheidsrechteren, coachen, besturen, trainen, maar ook het meedenken over sport- en speelvoorzieningen in de wijk. Jongeren zijn actief in whoZnext-teams en worden hierbij begeleid door de combinatiefunctionaris sport.

Meer informatie

Ben je ook geïnteresseerd in whoZnext? Kijk dan op www.sportservicehetgooi.nl (klik op ‘Jeugd’ en vervolgens ‘WhoZnext Wijdemeren’). Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met de combinatiefunctionarissen sport, via telefoonnummer: (035) 65 59 573 of via e-mailadres: info@sportservicehetgooi.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief