WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Open Dag Loodijk 13-10
Ankeveen, za 29 september 2012

Op de website van Noord-Holland staat een aankondiging van de open dag die volgende week zaterdag bij de Loodijkverbouwing gehouden wordt.

Website Noord-Holland.

persbericht

Open dag N236 Natuurverbinding bij Ankeveen op 13 oktober

Kom kijken naar de aanleg van de N236 Natuurverbinding Ankeveense Plassen-Naardermeer! De provincie Noord-Holland houdt op zaterdag 13 oktober 2012 van 11.00 tot 15.00 uur een open dag op het werkterrein van de N236 Aanleg Natuurverbinding bij Ankeveen.

Omwonenden en belangstellenden zijn welkom om rond te kijken op het bouwterrein. Hier ziet u hoe de voortgang van de natuurverbinding verloopt. Vragen kunt u stellen aan deskundigen van de provincie, Waternet en Natuurmonumenten. Zowel bij de werkzaamheden van de oostelijke faunapassage (ten oosten van de weg naar Ankeveen) en de westelijke faunapassage (bij de molen) kunt u rondkijken en vragen stellen. Ook kinderen zijn welkom. Zorg wel voor stevige schoenen of laarzen.

Meer weten? Bekijk de website www.noord-holland.nl/N236 of stuur een e-mail naar N236Natuurverbinding@noord-holland.nl.

De aanleg van de natuurverbinding Naardermeer-Ankeveense plassen komt tot stand door samenwerking tussen provincie Noord-Holland, Natuurmonumenten, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht, ministerie van Infrastructuur en Milieu, ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie en omliggende gemeentes.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
website NH
foto
---
auteur
website NH
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief