WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Paddenstoelenparadijs
's-Graveland, za 22 september 2012

Natuurmonumenten organiseert op 6, 7 en 13 oktober excursies naar het paddenstoelenparadijs bij de buitenplaatsen.

persbericht

Ontdek de paddenstoelen op de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen

De ’s-Gravelandse Buitenplaatsen, zijn in de herfst een waar paddenstoelenparadijs. Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek organiseert daarom speciaal voor volwassenen op zaterdag 6 en zondag 7 de excursie ‘’Paddenstoelen in overvloed’’ en op zaterdag 13 oktober ‘’Paddenstoelen op Hilverbeek’’.

Paddenstoelen in overvloed

Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober van 11.00 tot 13.00 uur kunt u onderleiding van een gids een paddenstoelenwandeling maken. Geniet van de prachtige herfstkleuren en ontdek de vliegenzwammen, russula’s en boleten. Vergeet niet vooraf te reserveren. Kosten: € 7,00 leden van Natuurmonumenten betalen € 4,00.

Paddenstoelen op Hilverbeek

Zaterdag 13 oktober van 10.30 tot 13.00 uur is er onderleiding van een natuurgids een paddenstoelenexcursie op Hilverbeek. Na een wandeling van twee uur staat er een biologische soep voor u klaar bij De Serre van 's-Graveland. Vergeet niet vooraf te reserveren. Kosten: € 16,50 leden van Natuurmonumenten betalen € 13,50

Meer informatie en reserveren

Kijk voor meer informatie of plaats een reservering op www.natuurmonumenten.nl/agenda of bel met Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek op 035-656 30 80, dinsdag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief