WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Zeebenen bij Ottenhome
Kortenhoef, za 22 september 2012

Op 29 september is er voor het eerst jeugdtheater bij Ottenhome. Theater Snater speelt dan ZEEBENEN, ook bij slecht weer.

persbericht

Ook ZEEBENEN bij slecht weer

Op 29 september is er voor het eerst jeugdtheater bij Ottenhome. Theater Snater speelt dan ZEEBENEN, een stuk over een kapitein op een klein eilandje die niet veel te doen heeft. Tot er opeens in een koffer een baby aanspoelt. Wat nu……
Belangrijk om te weten het toneelstuk gaat altijd door (dus ook bij slecht weer). Zeebenen is voor kinderen van 4 tot en 10 jaar en hun ouders.

Theater Snater heeft al een paar keer opgetreden bij Stichting Jeugdtheater Kortenhoef, iedere keer met groot succes. Dit is kindertoneel zoals het moet zijn. Begrijpelijk, grappig maar ook weer niet te kinderachtig. Knap hoe Inge Besaris en Chris Oelmeijer de kinderen zo weten te boeien en het voor de ouders ook leuk maken. Theater Snater maakt sinds 1985 theatervoorstellingen met poppen voor kinderen vanaf 4 jaar. In een paar jaar tijd groeide Theater Snater uit tot een professioneel gezelschap met zo’n 120 voorstellingen per seizoen in scholen, buurthuizen en (kleine en middelgrote) theaters. Het decorontwerp van Zeebenen hebben Inge en Chris uitbesteed aan Marijke Lombaers en Rob Krijgsman (ervaring bij o.a. Toneelgroep de Appel en het Scapinoballet). En ze hebben voor Zeebenen met bijzonder veel plezier samengewerkt met dramaturg/regisseur/schrijver Pieter Vrijman (o.a. Ro-theater, Poppentheater Dibbes).

Zeebenen begint 29 september om 15.00 bij Ottenhome Zuwe 20 te Kortenhoef. Kaarten á 5 euro zijn te koop bij Ottenhome maar ook bij boekhandel CW’76 Meenthof 26 te Kortenhoef. Nog vragen over de voorstelling wij zijn te bereiken per e-mail jeugdtheater.kortenhoef@gmail.com

Stichting Jeugdtheater Kortenhoef heeft ook een facebook pagina
https://www.facebook.com/JeugdtheaterKortenhoef en is ook te volgen via Twitter @jeugdtheaterKH
.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief