WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Jeugdtoneel bij Ottenhome
Kortenhoef, vr 7 september 2012

Op 29 september zal Theater Snater het jeugdtoneelstuk Zeebenen uitvoeren bij Ottenhome aan de Wijde Blik in Kortenhoef.

persbericht

29  September ZEEBENEN van Theater Snater
(4 – 10 jaar)

Een nautisch toneelstuk in een nautische setting met als toetje zeemansliederen meezingen met Duo Manne. Dat kan 29 september bij Ottenhome.

Theater Snater speelt daar dan Zeebenen, een voorstelling over een kapitein die is aangespoeld op een klein eilandje. De kapitein wil niet dat er nog meer schepen vergaan en hij bouwt van zijn schip een vuurtoren. Verder heeft hij niet veel te doen en doet hij waar hij zin in heeft vissen, strandjutten, een beetje gitaarspelen. Zijn vredig leventje wordt verstoord als er een koffer aanspoelt met..........een baby! Met vallen en opstaan probeert hij het kind te geven wat het nodig heeft op het eilandje: Zeebenen!

Zeebenen is leuk voor ouders en hun kinderen (4 t/m 10 jaar) en begint 29 september om 15.00 bij Ottenhome Zuwe 20 te Kortenhoef. Kaarten á 5 euro zijn te koop bij Ottenhome maar ook bij boekhandel CW’76 Meenthof 26 te Kortenhoef. Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door Aquacert. Nog vragen over de voorstelling wij zijn te bereiken per e-mail jeugdtheater.kortenhoef@gmail.com

Stichting Jeugdtheater Kortenhoef heeft sinds deze week ook een facebook pagina en is ook te volgen via Twitter @jeugdtheaterKH.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief