WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Eigen Ruimte voor Prikpost
Kortenhoef, za 31 maart 2012

Tergooi en Inovum hebben geluisterd. De prikpost in zorgcentrum Veenstaete in Kortenhoef krijgt een eigen plek met privacy.

Vorige week schreef Trees Koot-de Kwant dat de prikpost voor bloedafname bij de kapper en de pedicure in dezelfde ruimte zat. Niet echt een passende ruimte. Tergooi Ziekenhuizen nam kort daarop telefonisch contact met haar op om te laten weten dat voor het gebrek aan stoelen in de wachtruimte, de slechte bewegwijzering en het gebrek aan privacy zeer binnenkort een oplossing geboden zou worden. Inovum stuurde onderstaand persbericht om dat te bevestigen.

persbericht

Prikpost verhuist in Veenstaete naar betere ruimte

De prikpost van Tergooi Ziekenhuizen in wooncentrum Veenstaete verhuist 2 april naar een betere locatie in het nieuwe wooncentrum Veenstaete.

Dit is Inovum onlangs met het ziekenhuis overeen gekomen. Inwoners van ’s-Graveland en Kortenhoef vinden de prikpost voortaan op de begane grond, Entree Noord! (Voorheen Oost.) Bij Entree Noord is een wachtruimte ingericht. Het afnemen van het bloed door een verpleegkundige gebeurt in afgesloten kamer bij de lift met voldoende privacy. Inwoners kunnen er terecht van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 10.00 uur.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
div.
foto
---
auteur
RJ/PB
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief