WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vrienden van Veenstaete
Kortenhoef, za 10 maart 2012

De Stichting Vrienden van Veenstaete organiseert op 15 maart een gezellige middag voor de bewoners van het woonzorgcomplex.

Over de stichting

De Stichting Vrienden van Oudergaard en Brugchelen bestaat al jaren. Ze heeft jarenlang gezorgd voor leuk vertier in die twee verzorgingshuizen en voor leuke uitjes. De kosten die dat met zich mee bracht werden en worden opgebracht door donateurs uit de dorpen ’s-Graveland en Kortenhoef en Ankeveen. Dankzij die steun konden wij deze dingen doen. En wij willen dit blijven doen voor de oud bewoners van Oudergaard en Brugchelen die nu in Veenstaete wonen. Daarom is de naam van de Stichting gewijzigd in Vrienden van Veenstaete.

Feestelijke middag

Het bestuur van de Vrienden van Oudergaard en Brugchelen organiseert voor de bewoners van Veenstate een grote feestelijke middag in de Brasserie. U kunt genieten van een middagvullend programma en hebt de mogelijkheid om (nader) kennis te maken met uw medebewoners.

Er zal een optreden zijn van Ernst Daniël Smid en Rob van Dijk.

Tijdens het optreden zal er voor thee, koffie en een drankje gezorgd worden, dit alles op kosten van de Stichting Vrienden van Oudergaard en Brugchelen. Laat iedereen achter de deuren vandaan komen om samen als bewoners van het kersverse Veenstaete een gezellige middag te hebben. Wij rekenen op uw opkomst.

Wordt u Vriend van Veenstaete?

Aan de echte nieuwkomers willen we wel wat vragen. Wij vragen een jaarlijkse gift van minimaal € 25,- per jaar welke in de maand mei aan ons moet worden overgemaakt. Wanneer u zich opgeeft krijgt u een brief waarin u wordt gevraagd dat bedrag te betalen. Voor die tijd hoeft u niets te doen.

Als u belangstelling heeft om vriend te worden, reageer dan even met ons reactieformulier. Geef uw naam, adres, telefoonnummer en emailadres aan ons door dan sturen wij uw aanmelding door naar de Vrienden van Veenstaete.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief