WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Politiek Café PvdA
Wijdemeren, do 8 maart 2012

De PvdA in Wijdemeren nodigt u uit voor een politiek café op 22 maart over de toekomst van de Wet Werken naar Vermogen.

persbericht

Uitnodiging voor politiek café over de nieuwe Wet Werken naar Vermogen (WWnV)

De fractie en het bestuur van de PvdA in Wijdemeren nodigen u uit voor een politiek café met als onderwerp de toekomst van de Wet Werken naar Vermogen op donderdag 22 maart om 20.00 uur in De Dobber, in de Meenthof te Kortenhoef.

Deze wet ligt nu bij de Tweede Kamer. Het is een wet die veel veranderingen met zich mee zal brengen voor mensen tot 65 jaar die niet of niet volledig aan het arbeidsproces kunnen deelnemen. Wij vinden het belangrijk om u alvast enig inzicht te geven in de mogelijke  gevolgen en hebben daarom een deskundig inleider uitgenodigd, Branko Hagen, die u zal inlichten over de komende wijzigingen. Uiteraard is er de gelegenheid om vragen aan hem te stellen.

Wie is Branko Hagen?

Branko Hagen werkt als beleidsadviseur bij de Landelijke Cliënten Raad (LCR). Deze raad vertegenwoordigt mensen die een beroep moeten doen op de sociale zekerheid en heeft een wettelijke basis voor overleg met de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, UWV, Sociale Verzekeringsbank (SVB) en Ver. Ned. Gemeenten (VNG). De raad zet zich in voor de positie van de cliënt in de sociale zekerheid en bevordert de cliëntenparticipatie.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief