WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Taizé in Wijdemeren
´s-Graveland, ma 5 maart 2012

Op zondag 18 maart is er in de Protestantse Gemeente 'de Graankorrel' in ´s-Graveland een Taizé viering.

ingezonden bericht

Taizé in Wijdemeren

Op zondag 18 maart om 19.00 uur is er in de Protestantse Gemeente ‘de ‘Graankorrel’ aan het Zuidereinde 15 in ´s-Graveland een Taizé viering.

Ieder jaar trekken meer dan honderdduizend jongeren naar de oecumenische broedergemeenschap van Taizé in Frankrijk. Ze zijn op zoek naar ontmoeting, naar stilte in het drukke bestaan en naar bezinning samen met anderen.

Centraal in zo’n week staan de gebedsvieringen, eenvoudige diensten met daarin prachtige, makkelijk meezingbare liederen in allerlei talen, bovendien de stilte en de ruimte voor meditatie. In Wijdemeren hebben de kerken uit de drie buurdorpen het initiatief genomen om gezamenlijk Taizé-vieringen te organiseren:

Taizé in Wijdemeren

Zondag 18 maart om 19.00 uur in de Protestantse Gemeente ’de Graankorrel’ te ’s-Graveland. De volgende is op zondag 22 april om 19.00 uur in de Protestantse Gemeente van Nederhorst den Berg.

Na de dienst is er gelegenheid om in het Honk, achter de kerk, een glas te drinken om eventueel ervaringen met elkaar uit te wisselen, of om de sfeer nog even vast te houden.

We heten u van harte welkom,

Lia, Jantie en Florence

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief