WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Over Watervilla's
Kortenhoef, vr 29 juni 2012

Ben Raven en Patrick Kreuning reageren op de plannen om watervilla's in het gebied van de belt Groenewoud te leggen.

ingezonden brief

De leugen regeert,

Iedereen in Kortenhoef weet dat de vervuiling op de belt enorm is, ik heb het al eens eerder gemeld. Wij speelden vroeger door het hele dorp heen, maar er werd altijd van uit thuis gemeld dat we absoluut niet op de belt mochten komen, daar riskeerde je een week huisarrest mee.

Waar komen nu die waanzinnige plannen vandaan om waterwoningen in dit gebied neer te gooien en dan ook nog met prijzen die voor een normaal werkend mens niet te betalen zijn. Het zal wel weer gaan om handjeklap tussen Wijdemeren en natuurmonumenten en een of andere projectontwikkelaar? Elk weldenkend mens begrijpt dat je met zo'n smeerput als de belt maar één ding kan doen en dat is saneren.

Als je niets meer doet aan de openbare voorzieningen, het opblazen van je verenigingen door op subsidie te korten, oudere mensen isoleren omdat er geen fatsoenlijk openbaar vervoer is. Als je je als Gemeente dan bezig gaat houden met deze geldverslindende projecten, dan kan je op een flinke portie weerstand stuiten.

Ben Raven,
Kortenhoef


ingezonden brief (ingekort)

We steken veel op dankzij deze webkrant.

Daar moet je de heer Jungmann toch zeer erkentelijk voor zijn. Dankzij een goed onderzoek van zijn hand, aangevuld met oude krantenberichten zijn we een heel stuk wijzer geworden. Zelf woon ik pas 13 jaar in deze gemeente en tot voor enkele maanden was ik niet echt op de hoogte van wat er speelt. Ik had wel eens iets opgevangen over de gifbelt achter de oude school, maar daar bleef het bij.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief