WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Festival of Art Ankeveen
Ankeveen, di 5 juni 2012

Op zaterdag 15 september 2012 zal het Ankeveense 'Festival of Art' plaatsvinden , middenin de natuur aan het water van de IJsbaan.

persbericht

Ankeveen Artistique 2012

Festival of Art

Bruisend Ankeveen organiseert dit jaar opnieuw een kunstmanifestatie onder de naam ‘Ankeveen Artistique’ . Dit ‘Festival of Art’ zal plaatsvinden op zaterdag 15 september 2012, middenin de natuur aan het water van de Ankeveense IJsbaan.

What’s new?

De kunstmanifestatie in 2011 was een succes. Het team van Ankeveen Artistique  wil dit evenement verder uitbouwen. Dit jaar organiseren wij o.a. workshops voor kinderen, live muziek, wijnproeverij, bijzondere hapjes en nog veel meer… Kortom: deze editie zal nog levendiger worden dan vorig jaar.

Oproep

Wij zoeken meer deelnemers, die de kunsten beoefenen. Denk hierbij aan beeldhouwen, schilderen, houtdraaien, pottenbakken, textiele werkvormen, tekenen, sieraden maken, maar ook muziek, dans, poëzie, portretteren en workshops . Ook galerieën kunnen hun kunst aanbieden.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan bruisendankeveen@gmail.com. De sluitingstermijn eindigt op 24 juni 2012. Voor nadere informatie verwijzen wij naar de website. Ook de hieronder genoemde personen kunt u benaderen voor meer informatie.

Mogelijkheden

We kunnen deelnemers diverse mogelijkheden bieden om te exposeren, zoals een marktkraam, een partytent of in de openlucht. Een en ander is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en uw eigen wensen.

Oproep vrijwilligers.

Op dit moment bestaat de organisatie uit een (te) kleine groep enthousiaste vrijwilligers. Wij doen daarom hierbij een oproep aan een ieder, die het leuk vindt om bij te dragen aan de organisatie van dit evenement. Voor informatie kunt u bellen met Jan van Ingen ( 06-2952 4633) of Tiny Beemsterboer ( 035- 656 1507)

Namens Bruisend Ankeveen,
Jan van Ingen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief