WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kleedkamer zakt Weg
's-Graveland, ma 9 juli 2012

De fonkelnieuwe kleedkamer van de SV 's-Graveland dreigt in de sloot weg te zakken. De vereniging wil ook graag wat 'opknappremie'.

website SV 's-Graveland

Kleedkamer aan of in de sloot?

Onlangs berichtte de Gooi- en Eemlander “Parkje aan de plas mag ineens wel wat kosten”. Het bleek te gaan om het tijdelijk opknappen van een stuk braakliggend terrein aan de Loosdrechtse plassen waar zon, wind en regen vrij spel hebben. De gemeente wil hier maximaal 60.000 euro voor uittrekken. Het college mag direct aan de slag om de ‘woestijn’ op te knappen.

Het eerste wat ons te binnen schoot:

Mogen wij van de s.v. ’s-Graveland hopen dat er van de rijkelijk gevulde Loosdrechtse tafel een kruimeltje overblijft om een stuk braakliggend terrein (woestijn) achter onze kleedkamers, waar zon, wind en regen vrij spel hebben, blijvend op te knappen?

Het lukt blijkbaar al een aantal jaren niet om deze noodzakelijke werkzaamheden binnen het beschoeiingenplan uit te voeren, vandaar onze bovenstaande gedachte.

Bijgaand een aantal foto’s voor het geval het nog niet helemaal duidelijk is dat de nieuwe kleedaccommodatie langzaam in de sloot dreigt te zakken. Misschien goed om te weten dat onze vrijwilligers de oever al een keer opgehoogd hebben, nadat deze als gevolg van hoog water tot een kritisch niveau was afgekalfd. Hopelijk kan dit gevaar heel binnenkort voorgoed afgewend worden.

Wij hebben de gemeente gevraagd hoe zij tegenover onze suggestie staan.

Wordt vervolgd (hopen wij).

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
site SV sGR
foto
site SV sGR
auteur
site SV sGR
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief