WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Rotary steunt Verenigingen
Wijdemeren, do 12 januari 2012

De Rotary Club Wijdemeren biedt haardhout te koop aan. Voor de opbrengst zoekt de club verenigingen met een goed plan om 250 euro te besteden.

persbericht

Rotary Club Wijdemeren steunt verenigingen met 250 euro

Elk jaar verkoopt Rotary Club Wijdemeren haardhout dat door de leden van de club zelf is gezaagd, gekloofd en in handzame zakken is verpakt.

Op de jaarlijkse kerstmarkt in Ankeveen was de club weer actief met een kraam voor de houtverkoop. Ook werd de kerstmarkt bin De Beukenhof in Loosdrecht bezocht. Veel hout werd op bestelling verkocht via hout@rotarywijdemeren.nl.

Al vele jaren bezorgt de club het hout bij bestellingen vanaf 10 zakken gratis bij u thuis. Het hout kost 5 euro per zak en het leuke is dat dit bedrag ook volledig ten goede komt aan de clubs en verenigingen in Wijdemeren. Doordat de leden van Rotary zelf de handen uit de mouwen steken, worden er geen kosten gemaakt. Ook wordt het hout gratis verkregen doordat een aantal vaste sponsoren gekapt hout in het kader van onderhoud gratis ter beschikking stellen.

Jaarlijks in het voorjaar organiseert de club een houtkloofdag voor de leden zodat de voorraad weer op peil komt voor de verkoop die zich vooral rond de kerstperiode afspeelt. Ook deze winter is er weer voldoende hout verkocht om 3 verenigingen te ondersteunen.

Wijdemeerse verenigingen die een doordacht of origineel plan of idee hebben, maar net wat geld te kort komen om dit te verwezenlijken, kunnen in aanmerking komen voor een eenmalige geldelijke bijdrage van 250 euro. Tot 31 januari a.s. kunnen verenigingen zich hiervoor aanmelden op hout@rotarywijdemeren.nl. Graag met opgave van een goede motivatie waarom de vereniging in aanmerking wil komen voor een bijdrage.

Belangstellenden die dit een leuk initiatief vinden en nu al hout voor de volgende winter willen bestellen, kunnen via dit e-mailadres hun bestelling opgeven.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief