WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
VVD Taart voor Nootweg
Nieuw Loosdrecht, za 18 februari 2012

De VVD bedankte Heidi Fokker en Wout van der Linden voor hun inzet bij de renovatie van de Nootweg in Nieuw Loosdrecht.

persbericht

Heidi Fokker en Wout van de Linden, de drijvende krachten achter de nieuwe Nootweg, werden gisteren feestelijk bedankt.

De Nootweg in Loosdrecht is na een grondige verbouwing een prachtige winkelstraat geworden. En dat ging niet vanzelf. Met name twee sterke krachten in de winkelstraat hebben de winkeliers en aanwonenden bij elkaar gebracht om gezamenlijk tot de mooiste invulling te komen.


V.l.n.r. Liesbeth Siderius (VVD raadslid), Joep Frijdal (VVD fractievoorzitter), Wout van de Linden en Heidi Fokker.

De straat moest ook helemaal open vanwege de nieuwe riolering, maar door een uitgekiende planning konden de winkeliers hun winkels open houden.
Tussen het werk door was zelfs een moment gepland dat de straat tijdelijk in zijn geheel weer beschikbaar was voor de grote braderie in augustus.
Nu ligt er mooie nieuwe bestrating, de indeling is handiger en veiliger geworden en het gratis parkeren is ook goed geregeld.

Daarbij is er ook nieuwe mooie seizoensverlichting gekomen. De Nootweg is in de donkere wintermaanden extra feestelijk geworden.

In augustus was er zoals alle jaren ook weer een grote braderie. Afgelopen jaar weer groter dan het jaar daarvoor. Het is een feest voor de hele regio geworden. Bijzonder, ook afgelopen jaar, was dat de braderie halverwege de verbouwing van de winkelstraat plaatsvond. Dit kon alleen vanwege de optimale afstemming met alle betrokkenen.

Niet vanzelf

Wout van der Linden van het Knippandje en Heide Fokker van de Schoenwinkel hebben zich hier enorm voor ingezet. Heel veel mensen weten dit niet, maar kunnen dagelijks van hun geweldige inzet genieten. Daarom werd het tijd dat Wout en Heidi hiervoor enorm bedankt werden. Zij ontvingen daarom vrijdagmiddag om 14.00 uur ieder een taart en de felicitaties met hun geweldige inzet voor de samenleving. Het was voor hen een leuke verrassing. Ze hadden hier niet op gerekend. Zij doen het onbezolgdigde werk voor de samenleving met veel plezier. Daarom valt het hen niet zwaar. Zoals Heide zei: "ze wil niet alleen een mooie winkel achter de deur, maar ook een mooie straat voor de deur." En dat is zeker gelukt.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief