WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Week van de Liefde
Loosdrecht, za 18 februari 2012

Komende week krijgt de zorg voor bewoners, maar ook de collegialiteit tussen medewerkers van de Loosdrechtse Beukenhof extra aandacht.

persbericht

Week van de Liefde in de Beukenhof

De komende week staat de Beukenhof in het teken van de Liefde. Bewoners en medewerkers worden extra verwend met leuke, gezellige en liefdevolle activiteiten om het dagelijks leven bijzonder te maken voor en met elkaar.

Tijdens de Week van de Liefde krijgt de zorg voor bewoners, maar ook de collegialiteit en samenwerking tussen medewerkers op een liefdevolle manier extra aandacht.

Overal in de Beukenhof bruist het tussen 20 en 23 februari van activiteiten. Bewoners kunnen o.a. een uitgebreid diner verwachten, dagelijks een extra lekkernij of high tea en een goochelaar en ballonnenclown die de afdelingen bezoeken. Dankzij de extra inzet van medewerkers is er veel aandacht voor sociale activiteiten.

Norovirus

In december werd de Beukenhof genoodzaakt de kerstdiners te annuleren in verband met het norovirus. Locatiemanager Caro Botman beloofde toen de diners op een ander moment te organiseren. Inmiddels is het virus onder controle en kan de belofte worden ingelost.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief