WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Feest De Turftrappers
Kortenhoef, wo 8 februari 2012

In het weekend van 18 en 19 februari zal de Kortenhoefse carnavalsvereniging De Turftrappers feest vieren in De Drie Dorpen.

ingezonden bericht

Programma Carnavalsweekend CV de Turftrappers uit Kortenhoef
Thema: ‘33 jaar Carnaval in Turfendonk!’

Beste carnavalsvrienden, over ruim een week zal het feestgedruis in Kortenhoef weer losbarsten. We zijn dit seizoen begonnen met een fantastisch jubileumfeest en de bijzondere momenten van deze avonden staan nog stevig op ons netvlies, maar zo’n gezellig feest dient navolging te krijgen en dat doen we dit weekend!

Onze vereniging en in het bijzonder het Prinsenpaar is er helemaal klaar voor, u heeft vast onze feestgids al gezien, maar het is zo mooi geworden dat wellicht een paar details aan u zijn ontgaan. Daarom hierbij in vogelvlucht het programma van aanstaand weekend:

Zaterdag 18 februari:

Groot Carnavalsbal, aanvang 20.30 uur
Iedereen is welkom. Het liefst verkleed natuurlijk, want er vallen ook prijzen te winnen!
En met dit thema kunt u het uzelf makkelijk maken en gewoon een pak uit ‘de oude doos’ kiezen. Prins Jos de 1e en zijn enthousiaste Adjudanten en Prinses zullen u voorgaan in de grote polonaise.

Zondag 19 februari:

Om 10.00 uur vieren wij de carnavalsmis in de Heilige Sint Antonius van Padua kerk aan de Kerklaan. Samen met kinderkoor Toontje Hoger maken er we een bijzondere viering van en iedereen mag verkleed komen.
Om 13.11 uur start de optocht bij Sporthal de Fuik. De route is terug te lezen in onze gids.
U kunt zich eventueel nog opgeven via www.deturftrappers.nl  
Om 14.30 uur start het Kindercarnaval, voor velen het hoogtepunt van het weekend. Deze middag is altijd druk bezocht en enorm gezellig. De kinderen kunnen prachtige prijzen winnen in de loterij, of met hun kleurplaat of mooie pak natuurlijk!
De toegang, snoepjes en limonade zijn gratis.

Dinsdag 21 februari:

Afzakkersbal, aanvang 20.30 uur
Nog eenmaal voetjes van de vloer met verschillende gastverenigingen, een laatste biertje en om 24.00 steken en maskers af, het is alweer voorbij.

Zoals bekend is ons Hofpaleis De Drie Dorpen, Cannenburgerweg 51 te Ankeveen en de entree is tijdens dit weekend gratis.

Prins Jos 1e, zijn adjudanten Laurence en Menno en Prinses Paula hebben er al ontzettend veel zin in en kijken uit naar het komend weekend, net als alle Turftrappers. Komt u ook!?

Driemaal Alaaf, CV De Turftrappers

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief