WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Uilenexcursies NatMon
's-Graveland, vr 24 augustus 2012

In de september organiseert het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten op vrijdagavond 7, 14 en 21 september een uilenexcursie.

persbericht

Roepende uilen bij Natuurmonumenten

In de maand september organiseert het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten volop activiteiten voor volwassen. Op vrijdagavond 7, 14 en 21 september is er een uilenexcursie.

Vrijdag 14 september is er speciaal arrangement en zaterdag 15 september is er een workshop mindful in de siertuin van Gooilust. Voor alle activiteiten is vooraf aanmelden nodig in verband met het beperkt aantal plaatsen.

Roepende uilen

Ga mee tijdens één van de uilenexcursies op vrijdagavond 7, 14 of 21 september. In het vernieuwde bezoekerscentrum krijgt u eerst een presentatie, daarna gaat u onder leiding van de gids naar buiten. Tijdens de wandeling gaat u op zoek naar de uilen op de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen. Kosten: € 8,- per persoon en voor leden van Natuurmonumenten € 5,- per persoon.

Arrangement Fruit van de buitenplaatsen

In samenwerking met tuinderij Sperwershof heeft Natuurmonumenten een aantrekkelijk arrangement samengesteld. Na een wandeling langs de verschillende fruitmuren staat er een lunch klaar bij Sperwershof. Daarna gaat u aan de slag met het maken van een eigen herfstboeket. Kosten: € 49,50 per persoon en voor leden van Natuurmonumenten betalen € 46,50 per persoon.

Test mindful je zintuigen in de siertuin van Gooilust

Maak tijdens deze workshop kennis met mindful. Mindful gaat over leven met aandacht en zonder oordeel. Waar kan dat beter dan in de in de natuur? Carla de Pagter helpt u om de natuur te ervaren met uw eigen zintuigen in de natuur. Dit kunt u vervolgens toepassen in uw dagelijkse leven. Kosten: € 20,- per persoon en voor leden van Natuurmonumenten € 15,- per persoon.

Aanmelden en reserveren

Voor alle activiteiten is vooraf reserveren nodig in verband met het beperkt aantal plaatsen. Dit kan via www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek of door te bellen met het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten op (035) 656 30 80. Dit kan van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief