WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vaarexcursies NatMon
Ankeveen, di 21 augustus 2012

September is de laatste maand van het vaarseizoen op de Ankeveense Plassen. De vaarexcursies op het Naardermeer gaan door tot eind oktober.

persbericht

Vaarexcursies Natuurmonumenten

September is de laatste maand van het vaarseizoen op de Ankeveense Plassen, maar de vaarexcursies op het Naardermeer gaan door tot eind oktober.

Kijk voor het volledige aanbod en het vertrekpunt van de vaarexcursie op www.natuurmonumenten.nl/varen.

Vaartocht Ankeveense Plassen

Op woensdag 5 en 19 september en zondag 19 september van 13.30 tot 15.30 uur zijn de laatste vaartochten van dit seizoen op de Ankeveense Plassen. Geniet nog even van een oase van rust in de Gooi en Vechtstreek. Kosten: leden van Natuurmonumenten € 8,- niet-leden € 12,- en kinderen tot twaalf jaar € 4,-

Vaartochten Naardermeer

Regelmatig op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag zijn er op het Naardermeer vaarexcursies. Speciaal voor gezinnen met kinderen van vier tot twaalf jaar is de vaartocht Naardermeer Live! Of misschien nieuwsgierig naar wat een eendenkooi is en waarvoor deze vroeger werd gebruikt? Ga dan mee met een van de eendenkooi vaarexcursies. Kosten: leden van Natuurmonumenten € 10,- niet-leden € 15,- en kinderen tot twaalf jaar € 4,-

Reserveren

In verband met het beperkt aantal plaatsen is vooraf reserveren nodig. Dit kan via www.natuurmonumenten.nl/varen of bel tijdens openingstijden (dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur) met Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in 's-Graveland 035-656 30 80.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief