WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Schildercursus in De Spot
Nederhorst den Berg, wo 15 augustus 2012

Een nieuw seizoen van de schildercursus, gegeven door Hannelore Houdijk, in het nieuwe Wijkcentrum, De Spot in Nederhorst den Berg.

persbericht

Schildercursus in De Spot

Een nieuw Cursusseizoen van de schildercursus, gegeven door Hannelore Houdijk, in het nieuwe Wijkcentrum, De Spot in Nederhorst den Berg.

September is traditioneel de start van een nieuw cursusseizoen. Veel mensen hebben zin om iets nieuws te ondernemen. Gelukkig is er een nieuw Wijkcentrum in het Vechtdorp Nederhorst den Berg. Hoog op het verlanglijstje van veel mensen staat schilderen, maar graag wel ‘realistisch’, want dat is nu het meest populair. 

In het nieuwe Wijkcentrum te Nederhorst den Berg is er de mogelijkheid om in die stijl schilderlessen te volgen van portretspecialist Hannelore Houdijk. In het nieuwe cursuslokaal van het Wijkcentrum is het mogelijk om verborgen talenten te ontdekken. Steeds meer mensen durven het aan om de stap te zetten en nemen daarbij die wel verdiende tijd voor zichzelf.
 
De eerstvolgende acryl schildercursus van Hannelore Houdijk start op 19 september 2012. In deze leuke en actieve schildercursus staat het ontdekken van ieders stijl voorop. Volgens een speciale lesmethode wordt aangeleerd hoe een schilderij op te bouwen. Deze methode is door Hannelore Houdijk ontwikkeld en bestemd voor zowel beginners als gevorderden. In de cursus is er bijzondere aandacht voor het portret en realisme.

Hannelore Houdijk geeft met haar academische achtergrond en jarenlange leservaring zowel technische ondersteuning als veel persoonlijke aandacht om van deze cursus een bijzonder prettige ervaring te maken!

Woensdagavond 19 september t/m 21 november 2012, 19.30 - 22.00 uur (10 lessen).
Wijkcentrum Nederhorst den Berg, Blijklaan 1.
De cursus is €215,- euro voor 10 lessen, inclusief materiaal en consumpties.
Inschrijven via hannelorehoudijk@gmail.com of bel 06 28945022.

Website: www.hannelorehoudijk.punt.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief