WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kickoff bij Karateles
Wijdemeren, wo 4 april 2012

Morgen geeft wethouder Joost Boermans de kick-off van het Jeugd Activiteiten Programma (JAP) tijdens de eerste cursusles karate.

persbericht

Wethouder sport verricht kick-off JeugdActiviteitenProgramma voor Wijdemeerse kinderen

Donderdag 5 april verricht wethouder Boermans de kick-off van het JeugdActiviteitenProgramma (JAP) tijdens de eerste cursusles karate in Loosdrecht.

In opdracht van de gemeente Wijdemeren organiseren Sportservice ’t Gooi en de combinatiefunctionaris cultuur het sportstimuleringsproject ‘JeugdActiviteitenProgramma’. Kinderen van groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs kunnen zo tegen een lage prijs kennis maken met diverse takken van sport en cultuur. Daar waar mogelijk worden plaatselijke sport- en cultuurverenigingen betrokken bij het JAP.
In 2012 worden in totaal 4 blokken georganiseerd met in elk blok een ander activiteitenaanbod.

Start

Vanaf deze week kunnen de kinderen kennis maken met karate en dans. Karate start donderdag 5 april om 17.00 uur in Sporthal Eikenrode en dans heeft zijn eerste les op woensdag 11 april om 18.30 uur bij De Vriendschapskring in Ankeveen. Wethouder Joost Boermans zal het startsein geven tijdens de eerste kennismakingsles karate aan de Laan van Eikenrode 49 in Loosdrecht.

Contact

Meer informatie over het activiteitenaanbod vindt u op www.sportservicehetgooi.nl onder de ‘JAP-button’. Voor meer informatie over het JeugdActiviteitenProgramma in Wijdemeren kunnen belangstellenden contact opnemen met Eduard van Winsen. Hij is bereikbaar op telefoonnummer: (035)  65 59 573 / 06- 53 47 98 74 of per e-mail: evanwinsen@sportservicehetgooi.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief