WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kinderboekenfeest K.hoef
Kortenhoef, vr 23 september 2011

Met het verhaal van de Gaapdraak opent Tante Rosa en haar verhalenjurk op zaterdag 8 oktober de Kinderboekenweek in Kortenhoef.

persbericht

8 oktober KinderboekenweekFEEST in Kortenhoef

Met het verhaal van de Gaapdraak opent Tante Rosa en haar verhalenjurk zaterdag 8 oktober om 15:00  de Kinderboekenweek in Kortenhoef.

De voorstelling is voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar en duurt drie kwartier. Na de voorstelling kunnen de kinderen met hun kaartje een suikerspin en een glaasje limonade halen, ook kunnen ze worden geschminkt. Ismilo versiert de Dobber met haar mooie ballonnen zodat het een echt Kinderboekenweekfeestje wordt. Tot slot is er medewerking van boekhandel CW ’76 en kunnen de kinderen en ouders kijken of ze een nieuw kinderboek aanschaffen ook is het mogelijk het boek de Gaapdraak bij tante Roza te kopen. Deze dag wordt georganiseerd door Stichting Jeugdtheater Kortenhoef.

Het thema van de Kinderboekenweek 2011 is Helden. In het kinderboek de Gaapdraak steelt een draak de gapen van kinderen om zelf te kunnen slapen. Hierdoor kunnen de kinderen echter hun slaap niet meer vatten. In elk kind schuilt een held, zullen de helden het grote slaapprobleem samen oplossen…?
Tante Rosa heeft een grote jurk aan waar de kinderen op kunnen zitten. Tijdens de voorstelling tovert ze samen met de kinderen het verhaal van De Gaapdraak uit haar jurk. Het is een vrolijke voorstelling en de kinderen kunnen een actieve rol spelen.

De Gaapdraak begint zaterdag 8 oktober om 15:00 in de Dobber, Meenthof 46 te Kortenhoef. Kaarten á 5 euro zijn te koop bij boekhandel CW ’76, Meenthof 26 te Kortenhoef of indien nog aanwezig op de dag van de voorstelling bij de Dobber. Voor meer informatie over de Gaapdraak of tante theater www.tantetheater.nl .

Noteer ook alvast in uw agenda 14 januari dan komt WIJS naar Kortenhoef, zij spelen een muzikale familievoorstelling, voor meer informatie www.wijs.nu .

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
zonnig
19 gr.
windkr. 2