WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Horstwaarde: VVD was kritisch
Nederhorst den Berg, ma 12 september 2011

Martin Vuyk (VVD) verbetert Lia Moote (PvdA), die Ria Hennis (DB) verbeterde inzake het complex Horstwaarde in Nederhorst.

ingezonden brief

Mevr. Moote stelt dat de de commissie REO in 2007 unaniem voor dit plan was, dat is niet helemaal het geval; de VVD had toentertijd al zo'n voorgevoel dat de bouwplannen groter waren dan de behoefte en dat het alternatieve plan realistischer op de toekomstige behoefte inspeelde (maar ook in financiële zin), zie onderstaande excerpt uit de notulen van maart2007:

De heer Vuyk ... Het later ingediende plan (van van Kooten, MV) verschilt wat van voorliggend plan; wat is de werkelijke woonbehoefte? De VVD zou graag zien dat de financiële verschillen tussen beide plannen nader bestudeerd worden, en adviseert om het plan van de firma Van Kooten niet zomaar terzijde te schuiven.

Nee, unaniem was het niet; en hoe sympathiek het bouwen voor de destijds beoogde doelgroep dan ook is, eens te meer blijkt dat we daardoor niet de realiteit uit het oog moeten verliezen. Dat gezegd hebbende, nu het (mooie, dat moet gezegd) complex er staat, zal het ook optimaal benut moeten worden. Als de oorspronkelijke doelgroep te klein is, dan is het openstellen voor anderen geen slecht idee.

Martin Vuyk
Raadslid VVD
Horstermeer

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
bewolkt
17 gr.
windkr. 6