WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Dartsseizoen Begonnen
Kortenhoef, ma 12 september 2011

Patrick Kreuning doet verslag van de opening van het nieuwe darts-seizoen.

ingezonden bericht

Het nieuwe dartsseizoen is weer begonnen

Het dartsseizoen is positief begonnen voor de darters van WVK.

Nadat vorig jaar de eerste twee teams promoveerden en het derde zich wist te handhaven, het vierde degradeerde en door het wegvallen van spelers het restant van het vijfde teams over team 2 en 4 verdeeld werd, moet dit jaar blijken hoe men weer uit de startblokken komt.

Het begon met de bekerwedstrijden om de Bosgenoegen bokaal.
Team 1 hoefde niet te spelen daar hun tegenstander niet op kwam dagen. Ze zijn dus automatisch door naar de volgende ronde.
Team 2 waar Berend naar vertrokken is, had het niet al te moeilijk tegen een team uit de eerste divisie. Het werd maar liefst 7-2, Berrie gooide al zijn dubbels met de eerste pijlen, de nodige tonnetjes werden gegooid, kortom, er wordt veel van het team verwacht dit jaar. Daar Berend en André nu met een matrozenpetje op gooien wordt dit team ook wel het Peppi en Kokki team genoemd.

Het derde team had een zware klus tegen een veel betere tegenstander uit de eerste divisie. Het verloor met 7-2, ondanks dat Eddy goed stond te gooien. Roy won in zijn single geen enkele leg en Jelle scoorde ook maar 1 leg. Het team gaat nu naar de herkansingsronde.
Het vierde moest tegen een team dat vorig jaar van de derde naar de vierde divisie was gedegradeerd, het leek een moeilijke klus, maar het team dat zich heeft versterkt met de zusjes Bonhoff wist verrassend met 7-2 te winnen.

Wat gaat de komende maanden brengen? Uiteraard houden we u op de hoogte.
Mocht u ook willen komen darten, er worden nog mensen gezocht voor een nieuw team het volgende jaar, twee mensen staan nu op de wachtlijst. Voor meer informatie kunt u terecht bij café het Wapen van Kortenhoef, 035-6550083, www.wapenvankortenhoef.nl.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
bewolkt
17 gr.
windkr. 6