WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Darters WVK: Net Nie
Kortenhoef, ma 17 oktober 2011

De darters van WVK Net Nie konden, ondanks de versterkingen pas 1 wedstrijd winnen. Toch heeft Jacqueline al één maal de volle 180 punten gegooid.

ingezonden bericht

Darters beginnen wisselend aan het seizoen

WVK Net Nie kon, ondanks de degradatie van vorig jaar en de versterkingen pas 1 wedstrijd winnen. Toch heeft Jacqueline al één maal de volle 180 punten gegooid.

Het team staat nu op de 11e plek en heeft de komende weken wel kansen, ze moeten thuis op maandag 24 oktober tegen de nr 13, nieuw Zeist. Komt hen massaal aanmoedigen, ze kunnen de steun goed gebruiken. De week erop wacht een uitwedstrijd tegen de nr. 8, Dartsteam Olympia. Het seizoen is nu nog jong, er zijn pas 5 rondes gegooid en er is dus nog van alles mogelijk in de komende 20 rondes.

WVK 2, a.k.a. WVK Peppie en Kokkie doet het een stuk beter. Peter Bakhuizen wist al 2x een 180-score te gooien, zal hij het aantal van vorig jaar gaan verbeteren? Wordt hij weer topscorer? Michael Boesewinkel heeft van alle darters van WVK de hoogste finish achter zijn naam staan, hij finishte 136. Het team gooit in ieder geval de 100 en 100+ scores als warme broodjes, een genot om eens te komen kijken. Het team heeft de eerste 3 wedstrijden gewonnen, de laatste tegen bosgenoegen 4 ging het helaas mis, ze hadden alle kansen om ook deze wedstrijd te winnen, maar er sloop iets in het team van gemakzucht omdat het erg soepel ging. En dan is het moeilijk tot het eind je concentratie vast te houden. En Bosgenoegen 4 dat eerste staat wist daar wel raad mee. Toch is het wel duidelijk, dit team streeft naar promotie naar de eerste klasse en daar hebben ze ook de mensen wel voor in huis. Het zal niet gemakkelijk worden, maar de afgelopen week werd weer met 6-3 gewonnen waardoor het team op een keurige derde plaats staat en nog naar boven kan kijken. Ze hebben al een paar concurrenten gehad, zo werd Bosrand met 5-4 verslagen. De komende weken wacht hen een relatief gunstig programma. De woensdag na de herfstvakantie thuis tegen match2, die stijf onderaan staat op de 14e plek en de week erna uit tegen de Vrienden van Strijland die 12e staan.

WVK3 heeft een slechte start gehad. Ondanks dat de 100+ scores wel gevonden worden zit het met de dubbels nog wel eens tegen. Het team staat op de 12e plek, na deze week hun eerste overwinning geboekt te hebben. Wellicht is daar in de volgende uitwedstrijd iets aan te doen, dan moet het team tegen de nr. 13, DCV 4 maar de week erop wacht hen Bar Lunet 1 die 3e staat. Jeroen Rootert, Bertus Bakker, Eddy Grootendorst, Ronald Kramer, Jelle de Boer en Roy Baas die dit team vormen kunnen uw steun dan ook goed gebruiken, loop dus donderdagavond 27 oktober vanaf 20 uur even binnen bij het Wapen aan de Kerklaan nr. 3 te Kortenhoef.

Overigens kan het zijn dat die thuiswedstrijden van WVK Net Nie en WVK 2 door de herfstvakantie een week later gespeeld worde., Belt u derhalve even met het Wapen van Kortenhoef tijdens openingstijden als u van plan bent de sporters uit Kortenhoef te komen steunen. 035-6550083.
Zie voor meer info ook de website: www.wapenvankortenhoef.nl

Tot slot nog een korte dartsmededeling. WVK1 heeft besloten onder de naam Full Bull door te gaan, ze spelen niet meer onder de vlag van WVK, maar nog wel in het Wapen van Kortenhoef. Ze stellen er ook geen prijs meer op dat er nog over hen geschreven wordt, dat zullen we dus verder maar respecteren.

Patrick Kreuning
Ankeveen

Rectificatie:

Bij de 180-ers staat Peter Bakhuizen inmiddels op 4 Michael Boesewinkel op 1. Bij de hoogste finishes is op de site van de bond de finish van Michael van 136 verwijderd, hij staat nu nog wel als beste genoteerd met een finish van 109, Berrie Willemsen finishte 101.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
zonnig
15 gr.
windkr. 2