WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Impressie EKC-WADW avond
Kortenhoef, di 11 oktober 2011

Co de Kloet (DB) schreef een impressie over de informatieavond die maandagavond door WADW, EKC en de gemeente gehouden werd.

ingezonden bericht

Het is nog geen gelopen race, om maar eens een graag gebruikt cliché te hanteren.

Maandagavond in een bomvolle zaal van de Drie Dorpen klonk toch, zij het gedempt, wat gemor, zover ik kon nagaan uit de Emmaweg hoek. Er is nogal wat overhoop gehaald om die vreselijke verkeersoverlast van de wegen rondom de ’s-Gravelandse vaart in kaart te brengen en met ongekende inspraak op een aanvaardbare oplossing uit te komen.

Het resultaat werd maandagavond onthuld; er komen bloembakken, veel bloembakken met veel bloemen, een constante Floriade als het ware, die de snelheid uit het razende automobiel moeten halen en die geen of nauwelijks een beletsel mogen vormen voor de hulpdiensten, zoals ambulance, politie en brandweer.

Ik stond er eerlijk gezegd een beetje van te kijken. Is dat nou alles?
Na zoveel gedoe kom je uit op bloembakken en maatregel die voor het grijpen ligt, in den lande al veelvuldig is toegepast en vervolgens op de meeste plekken weer verlaten.

Maar goed, iedereen heeft zijn best gedaan, hetgeen zeer is te prijzen, en er zal nog uitvoerig in commissie en raad over het uiteindelijke voorstel worden gesproken . We zien wel.

Alleen viel op dat de effecten op de wegen in de omgeving in het geheel niet zijn onderzocht, dat lijkt me een tekortkoming. Ik weet dat vooral de Kortenhoefsedijk zich daar zorgen over maakt. Het zou mooi zijn als die zorgen uit de weg geruimd zouden kunnen worden.          

Co de Kloet
Raadslid DB

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
bewolkt
15 gr.
windkr. 4