WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Droomhuwelijk: Lekker Ding
Oud Loosdrecht, za 12 november 2011

Burgemeester Martijn Smit verbond Melissa Mulder en Michel de Boer gisteren in Loosdrecht in de echt. Dat gebeurde in Het Witte Huis.


Burgemeester Martijn Smit, dieachteraf via Twitter door de bruid werd bedankt.
Foto: Douwe van Essen

persbericht

VanVelzen zingt en speecht op Sky Radio Droombruiloft
Winnaars Melissa en Michel: 'Deze dag is alles waar we van droomden'.

Sommige sprookjes worden werkelijkheid. Dat geldt in ieder geval voor de winnaars van de Sky Radio Droombruiloft, Melissa Mudder (27) en Michel de Boer (38). Zij werden gisteren op de droomdatum 11-11-11 om 11.11 uur in de echt verbonden. Het officiële gedeelte werd ingeleid met een persoonlijke speech van topartiest VanVelzen, die als klap op de vuurpijl het bruidspaar in intieme setting live toezong met een prachtige versie van zijn lied ‘Burn’.


estherschogfotografie.nl

VanVelzen zorgde er voor dat de zenuwen van het bruidspaar snel verdwenen. In de trouwzaal aan het water van de Loosdrechtste plassen vertelde hij de bruiloftsgasten over de eerste keer dat Melissa en Michel elkaar ontmoetten. “Jullie vonden elkaar meteen een lekker ding!”
Omdat deze ontmoeting op de tennisbaan was, had de zanger nog een verrassing in petto: het bruidspaar kreeg een tennisracket en een bal en werd de zaal in gestuurd met de woorden: “Vijf keer overslaan, anders wordt er niet getrouwd.” Dat lukte gelukkig en het ja-woord dat volgde was een onvergetelijk moment.

VanVelzen: “ Wat een bijzondere ervaring. Zo’n universeel moment van liefde, dat raakt me. Deze prijs is nog al iets om te winnen, ik weet zeker dat het Michel en Melissa vandaag aan niets ontbreekt.” Het bruidspaar kon dat beamen. Michel: “Acht weken geleden wisten we nog van niets en nu zijn al onze wensen uitgekomen. En meer!”

Het was de vijfde editie van de Sky Radio Droombruiloft, waar ieder jaar een topartiest als speciale gast aanwezig is. De unieke ceremonie vond deze keer plaats in Finley `het Witte Huis´ in Loosdrecht. Sky Radio verzorgde de gehele bruiloft: de weddingplanner, een tot in de puntjes gestylede trouwlocatie, bruidsjurk en trouwpak, ringen, fotograaf, huwelijkskaarten, bruidstaart, haar en make up en trouwvervoer. Melissa en Michel hebben ruim de tijd om in de zon na te genieten van hun bijzondere dag. Ze vertrekken naar Bali voor een compleet verzorgde honeymoon.

Sky Radio

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
div.
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
zonnig
10 gr.
windkr. 3