WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Curtevenneveiling
Kortenhoef, do 17 maart 2011

Op zaterdag 2 april organiseert de Curtevenneschool in Kortenhoef een veiling onder leiding van veilingmeester Patrick van Huisstede.

ingezonden bericht

Curtevenneveiling

Zaterdag 2 april organiseert de Curtevenneschool uit Kortenhoef een grote veiling, onder leiding van veilingmeester Patrick van Huisstede (van Veilinghuis Van Spengen).

De aula van het schoolgebouw wordt voor één dag omgebouwd tot een heus veilinghuis. De opbrengst van deze veiling is in eerste instantie bedoeld voor het aanschaffen van de laatste digiborden, die momenteel in veel groepen al met succes gebruikt worden. De rest zal de school schenken aan een van de goede doelen waar de school zich de afgelopen jaren voor ingezet heeft.

Er zijn inmiddels al ruim 100 ludieke kavels binnengekomen. Er is zeker nog ruimte voor nog meer kavels! Een leuke manier om uw talenten, producten of bedrijf even onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. Kavels kunnen nog tot en met maandag 14 maart aangemeld worden via "or at curtevenneschool.nl".

Lees meer over het programma, de kijkochtend en de veiling zelf en zie de laatste lijst met kavels op www.curtevenneschool.nl (bij nieuws).

Tot ziens op zaterdag 2 april op de Parklaan 3 in Kortenhoef.

Karen Kaitjily
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
8 gr.
windkr. 2