WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Centrum v. Jeugd en Gezin
Wijdemeren, vr 13 mei 2011

Maandag vindt in de raadszaal van het gemeentehuis Wijdemeren de officiële opening plaats van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG).

persbericht

Opening Centrum voor Jeugd en Gezin

Maandag 16 mei a.s. om 16.00 uur vindt in de raadszaal van het gemeentehuis Wijdemeren de officiële opening plaats van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Organisaties, instanties, professionals die actief zijn op het terrein van Jeugd, zorg en hulpverlening en alle inwoners van Wijdemeren zijn van harte welkom om de opening van het CJG bij te wonen.

Met de komst van het CJG is de tijd dat mensen met hun vragen over opvoeden en opgroeien bij verschillende instanties moeten aankloppen voorbij. Met dergelijke vragen kunnen de inwoners van Wijdemeren voortaan terecht bij het Centrum Jeugd en Gezin. De actieve samenwerking tussen de verschillende zorgverleners draagt bij aan een snellere en meer volledige dienstverlening met een laagdrempelig karakter.

Na de opening kan iedere inwoner uit Wijdemeren op woensdag en vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur binnenlopen bij het CJG-loket in het gemeentehuis. Het telefoonnummer is (035) 65 59 195. E-mailen kan ook naar cjg@wijdemeren.nl. De website is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Ook via dit nieuwe digitale kanaal kan men terecht voor vragen en advies.

Programma:

De opening begint om 16:00 uur. De heer Joost Boermans, wethouder Jeugdzaken, zal een openingsspeech houden waarna hij de officiële openingshandelingen zal verrichten. Tijdens de opening zal hij onder meer het CJG-loket en de website www.cjgwijdemeren.nl onthullen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
zonnig
16 gr.
windkr. 3