WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Open Avonden BMOL
Kortenhoef, di 10 mei 2011

Muziekvereniging BMOL uit Kortenhoef organiseert open repetitieavonden op voor de slagwerkgroep, voor de zanggroep en het orkest.

ingezonden bericht

Open huis bij muziekvereniging BMOL

Muziekvereniging BMOL organiseert open repetitieavonden op maandagavond 16 mei voor de slagwerkgroep en op donderdagavond 19 mei voor de zanggroep en orkest. Wilt u spontaan meespelen of zingen? Schroom dan niet en speel of zing met ons mee!

Muziekvereniging BMOL heeft een prachtige repetitieruimte t´Akkoord aan de Kwakel in Kortenhoef. Op maandag en donderdagavond wordt daar volop muziek gemaakt. Naast musiceren staat gezelligheid  voorop en er wordt nog vaak nagepraat aan de gezellige bar.

Kunt u al een instrument bespelen of wilt u dit leren, dan bent u van harte welkom om de sfeer te komen proeven. Indien u wel kunt spelen maar geen instrument heeft dan vernemen wij dit graag van u zodat wij dit voor u in orde kunnen maken.  

Onze vereniging maakt gebruik van de diensten van een paar professionele musici die in het Akkoord les geven. Dit kan o.a. op dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, trombone en allerlei soorten slagwerk waaronder drumles en djembé.

Sinds kort is er een grote wens van ons in vervulling gegaan en verzorgen wij ook zanglessen. Dit kan als solo, duo of met meerdere personen. Kortom een veelzijdige club waarbij veel geleerd kan worden.
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.bmol.nl
Voor informatie over alle onderdelen kunt u mailen naar info (at) bmol.nl.
Het telefoonnummer van het Akkoord is 035 6562388 (maandag en donderdagavond). De open repetitieavonden beginnen om 20.00 uur.

Graag tot ziens !!
PR commissie BMOL

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
wiss. bewolkt
18 gr.
windkr. 2