WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Hist. Kr. in Bankgebouw
Kortenhoef, zo 1 mei 2011

De Historische Kring In de Gloriosa kan voorlopig beschikken over het voormalige kantoor van de ABN AMRO Bank aan de Dodaarslaan in Kortenhoef.

ingezonden bericht

De Historische Kring “In de Gloriosa, Ankeveen, ’s-Graveland en Kortenhoef”, kan voorlopig beschikken over de voormalige kantoorruimte van de ABN AMRO Bank, aan de Dodaarslaan 2A, in het winkelcentrum van Kortenhoef.

Ons bestuurslid, de heer Bruin Wallenburg, heeft een grote verzameling voorwerpen van - en publicaties over de tweede wereldoorlog. De voorbereidingstermijn voor een uitgebreide tentoonstelling is helaas niet voldoende, maar de heer Bruin Wallenburg stelt wel een deel van zijn verzameling beschikbaar, om in die ruimte te exposeren.

Over enkele weken zullen wij de ruimte herinrichten met foto’s en voorwerpen uit onze eigen verzameling.

Wij nodigen u uit eens een kijkje te nemen in de etalage van onze tijdelijke expositieruimte.

Voor nadere informatie en persoonlijke contacten blijven wij op iedere woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur en iedere laatste zaterdag van de maand van 13.00 – 16.00 uur bereikbaar in ons prachtige gebouw aan de Kerklaan 89 in Kortenhoef en het is altijd mogelijk een bezoek aan onze website www.hk-kortenhoef.nl te brengen.

Mede dankzij onze prachtige website groeit ons ledenaantal nog steeds. Kom dat zien en meld u aan als lid van onze Historische Kring!

Frans van Giessen
Voorzitter HK AGK

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
zonnig
19 gr.
windkr. 4