WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Activiteiten Natuurmonum.
's-Graveland, wo 29 juni 2011

Het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in 's-Graveland organiseert activiteiten om de vakantie door te komen.

persbericht

Vier je zomervakantie bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten


De zomervakantie staat voor de deur. Je schooltas kan aan de kant, want het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in ’s-Graveland barst van de energie. We organiseren allerlei zomerse activiteiten zodat je je geen moment hoeft te vervelen.

Watersafari

Na jaar in de schoolbanken te hebben gezeten is het tijd om de natuur in te trekken. Dit kan bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, want die organiseert op woensdag 13 en vrijdag 29 juli van 12.00 tot 15.00 uur de activiteit Watersafari. Deze activiteit voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar geeft je een ‘boost’ met energie, zodat je er weer tegen kunt. Aanmelden is niet nodig. Kom gewoon tussen 12.00 en 15.00 uur naar het bezoekerscentrum. Leden Natuurmonumenten € 3,00 per kind en niet-leden betalen € 5.00 per kind.

Reis met de wind

Op woensdag 20 juli organiseert het bezoekerscentrum een winderige middag voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. Een gids neemt je mee en samen ontdek je wat voor leuke dingen je allemaal kunt doen met de wind. Weet jij bijvoorbeeld waar de wind vandaan komt, zonder dat er een wapperende vlag in de buurt is? Of waarom wind belangrijk is voor zaden. Vergeet je niet van te voren aan te melden. Leden Natuurmonumenten € 3,00 per kind en niet-leden betalen € 5.00 per kind.

De natuur in

In de zomervakantie kun je elke woensdag en vrijdag terecht voor een activiteit in de natuur. Ga mee met een watersafari, kriebelsafari of maak een reis met de wind. Of leer op woensdag 27 juli alles over het leven van indianen. Tijdens openingstijden van het bezoekerscentrum, woensdag tot en met zondag, kun je ook een leuke speurtocht lopen. Bijvoorbeeld de BZZZ Zpeurtocht of de Aardkistjes.

Reserveren

Je kunt reserveren via www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek of neem contact op met Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, Noordereinde 54b, 1243 JJ ’s-Graveland, T (035) 656 30 80 woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer activiteiten?

Kijk op www.natuurmonumenten.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
half bewolkt
20 gr.
windkr. 4