WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Woningbouw Oud Loosdrecht
Oud Loosdrecht, vr 24 juni 2011

De gemeente Wijdemeren wil op de locatie Oppad /het Trefpunt in Oud-Loosdrecht een aantal eengezinswoningen realiseren.

persbericht

Herontwikkelen Trefpunt Oppad

De gemeente Wijdemeren start met het herontwikkelen van de locatie Oppad /het Trefpunt te Oud-Loosdrecht. Het is de bedoeling op deze locatie een aantal eengezinswoningen te realiseren. Op 4 juli om 20.00 uur is in het gemeentehuis aan de Rading een informatieavond over de plannen.

Eerst een plan maken

Vóór dat er daadwerkelijk tot herontwikkelen kan worden overgegaan moet er eerst een plan worden gemaakt. Hiervoor heeft de gemeenteraad onlangs geld beschikbaar gesteld. Het streven is om ook woningen in de goedkopere prijsklasse te realiseren voor jonge gezinnen en starters die aan onze gemeente gebonden zijn. Mogelijk wordt het gedeeltelijk een locatie voor (collectief) particulier opdrachtgeverschap. Dat wil zeggen: zelf of met anderen een woning (laten) bouwen zonder tussenkomst van een projectontwikkelaar. In het plan wordt natuurlijk rekening gehouden met reële parkeerproblemen in en rond het te ontwikkelen gebied.

Doel van de informatiebijeenkomst

De gemeente Wijdemeren houdt op maandag 4 juli a.s. om 20.00 uur in het gemeentehuis een informatiebijeenkomst over het project. Het doel van de bijeenkomst is u te informeren en vervolgens tot de samenstelling van een klankbordgroep te komen, bestaande uit omwonenden en woningzoekenden. De inbreng van deze klankbordgroep is van wezenlijk belang voor het te ontwerpen plan. U kunt binnenlopen vanaf 19.30 uur, de avond duurt tot ongeveer 22.00 uur. De bijeenkomst is bedoeld voor omwonenden en andere belangstellenden. Ook geïnteresseerden in de bouw van een woning zijn van harte welkom.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
wisselend
17 gr.
windkr. 3