WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kunstmanifestatie Ankeveen
Ankeveen, za 11 juni 2011

Bruisend Ankeveen organiseert op zaterdag 17 september in het hart van het dorp een Manifestatie Artistique, een kunstmanifestatie.

persbericht

Oproep Kunstmanifestatie in Ankeveen

De Stichting Bruisend Ankeveen organiseert in het hart van het dorp een “Manifestatie Artistique”. Dit evenement vindt plaats op zaterdag 17 september 2011 tussen 11.00 en 16.00 uur.

Op deze manifestatie  is ruimte voor kunstzinnige uitingen in de brede zin van het woord. Denk hierbij aan beeldhouwwerken, foto’s, keramiek, schilderijen, tekeningen, textiele werkvormen en sieraden. Andere initiatieven zijn ook van harte welkom, zoals: dans, muziek, poëzie, portretteren, (kinder)workshops, schilderen in de open lucht, taxeren van kunst en nog veel meer.

Informatie

Om te exposeren zijn er diverse mogelijkheden, zoals een marktkraam, een kubus, een partytent, in de open lucht, op het water, afhankelijk van aanmeldingen en wensen.
Kijk op www.bruisendankeveen.nl voor meer informatie en prijzen.
Aanmelden kan op twee manieren: via de mail: bruisendankeveen (at) gmail.com of met een telefoontje naar Tiny Beemsterboer op 035-6561507.
Sluiting van de aanmeldingstermijn is 1 augustus 2011.

Organisatie

Bruisend Ankeveen is ook op zoek naar mensen die het leuk vinden om een handje te helpen met de organisatie van dit kunstevenement. Aanmelden of het stellen van vragen kan ook op bovenstaand mailadres en telefoonnummer.

Jan van Ingen
www.bruisendankeveen.nl

 

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
half bewolkt
16 gr.
windkr. 3