WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Schakelbeachtoernooi
Loosdrecht, za 11 juni 2011

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni kan in Loosdrecht badminton en beachvolleybal in het Schakelbeachtoernooi gespeeld worden.

persbericht

Weer beachen in Loosdrecht

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni is het opnieuw zover. Voor alweer de 27e keer gaat het inmiddels in Loosdrecht en Wijde-omgeving meer dan bekende buitentoernooi, nu onder de naam De Schakelbeachtoernooi, van start.

Inmiddels organiseert de volleybalvereniging LoVoC dit voor de 12e keer als echt beachtoernooi waarvoor op het parkeerterrein van de sportzaal Eikenrode in Loosdrecht maar liefst 175 m3 strandzand wordt gestort.  
Op de vijf uitgelegde velden vindt op de vrijdagavond een beachbadminton-toernooi plaats waar met de inschrijving van 30 teams deze avond volledig bezet is.

De daaropvolgende zaterdag staat helemaal in het teken van het beachvolleybal. Hieraan nemen maar liefst 56 teams deel van de diverse instellingen, verenigingen, straten, scholen en bedrijven. Hiermee zijn ook dit jaar weer zo’n 400 sporters actief bij dit De Schakelbeachtoernooi.

Om ongeveer 17.00 uur verzorgt de wethouder Sportzaken, de heer Joost Boermans, de prijsuitreiking waarna onder de deunen van Hollandse muziek het toernooi zal worden afgesloten. Voor meer info: www.lovoc.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
half bewolkt
16 gr.
windkr. 3