WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
EHBO cursus start weer
's-Graveland, vr 29 juli 2011

Op woensdag 5 oktober start de EHBO 's-Graveland weer met een nieuwe EHBO-cursus.

persbericht

Aankomende helden (M/V) gevraagd

Wees een held wanneer het telt en volg een EHBO-cursus. Nu is het moment: ook dit najaar start de KNV EHBO 's-Graveland e.o. weer een beginnerscursus EHBO inclusief reanimatie/AED. Als u weet hoe te handelen, kunt u levens redden.

De beginnerscursus gaat van start op woensdag 5 oktober a.s. in de brandweerkazerne te Kortenhoef om 20.00 uur. De inschrijving is geopend en er zijn nog plaatsen vrij! De lessen van 2 uur vinden wekelijks plaats m.u.v. de schoolvakanties en leiden op voor het examen in januari 2012.
De kosten bedragen € 175,00 inclusief examengeld, cursusmateriaal, de module Verbandleer en koffie of thee op de cursusavond. De opleiding volgt de nieuwe richtlijnen van het Oranje Kruis en staat onder leiding van een ervaren docent en een arts.

Hebt u een geldig EHBO-diploma dan kunt u uw kennis uitbreiden met de topmodulen EHBO bij kinderen en EHBO bij wandelletsels. Deze topmodulen worden ook dit najaar weer aangeboden op 12 en 26 september a.s. (EHBO bij kinderen) en op 24 oktober a.s. (EHBO bij wandelletsels). De kosten hiervan bedragen respectievelijk € 50,00 en € 25,00 inclusief cursusmateriaal.
Voor inlichtingen en aanmeldingsformulier kunt u contact opnemen met het secretariaat (secretariaat@ehbo-sgraveland.nl) of kunt u onze website www.ehbo-sgraveland.nl raadplegen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
bewolkt
18 gr.
windkr. 3