WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
PvdA: Ga besturen!
Wijdemeren, za 23 juli 2011

Bob Colijn, oud-Kortenhoever, vindt dat de PvdA fractieleden de gemeente moeten besturen, waarvoor ze gekozen zijn, in plaats van het gebakkelei.

ingezonden brief

Geachte redactie,

Worden we zo langzamerhand niet heel erg moe van het gedonder ! binnen de PvdA, hebben de z.g. bestuurders echt niets beters te doen, hef dan gewoon die hele fractie op.
Ze moeten zich schamen, zijn gekozen door het volk en gaan vervolgens een jaar zitten bakkeleien en doen dus niet waarvoor ze gekozen zijn, Schande, ook Ben reken ik dit zwaar aan.

Er zijn toch op dit moment wel veel belangrijkere zaken in de wereld, dan ordinaire locale ruzies, en dit is dit niet voor het eerst in Wijdemeren.
Het lijkt mij als Sr. Recruiter verstandig dat voortaan vooraf een screening en selectie gaat plaats vinden voordat men in de Raad stapt en vervolgens de hele periode gaat zitten verkwanselen, het lijken de perikelen in de Stadsdelen wel in Amsterdam. Kost allemaal goud geld, er wordt niet bestuurd en de kiezer wordt dus weer belazerd.

Kortom Mijne Heren, bezint eer Gij begint ! en hou eindelijk eens op met die vuile was buiten hangen en stap anders gewoon op.

Laat anders topper Wim Kozijn nog maar een keer ingrijpen en een nieuwe fractie aanstellen, die geen ruzie maken en de kiezer niet verder belazeren, c.q. puur kiezersbedrog en eigen belang.

Gelukkig maakt het DB zich dit keer niet schuldig aan dit soort wanpraktijken..

Vanuit een neutrale positie in Amersfoort
Bob J. Colijn

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
bewolkt
16 gr.
windkr. 4