WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Ankeveen Artistique
Ankeveen, zo 17 juli 2011

Op 17 september kunnen kunstenaars hun werk tentoonstellen in en om Ankeveen. Inschrijven tot 8 augustus.

persbericht

Ankeveen Artistique

Exposeren midden in de natuur aan het water in het groene hart van Ankeveen: mooier kan het haast niet! Kunstenaars reageren enthousiast op onze oproep om hun werk te tonen.

De inschrijvingstermijn is verlengd tot 8 augustus 2011 om meer gelegenheid te geven om te reageren. Wij willen graag een beroep doen op beeldhouwers uit de regio: beelden komen immers goed tot hun recht aan of op het water.

Wie-wat-waar-wanneer

Het evenement vindt plaats op zaterdag 17 september 2011 tussen 11.00 en 16.00 uur op het terrein en in het gebouw van de IJsbaan. Er is ruimte voor kunstzinnige uitingen in de brede zin van het woord. Denk hierbij aan beeldhouwwerken, foto’s, keramiek, schilderijen, tekeningen, textiele werkvormen en sieraden. Andere initiatieven zijn ook van harte welkom, zoals: dans, muziek, poëzie, portretteren, (kinder)workshops, schilderen in de open lucht, taxeren van kunst en nog veel meer. Er zijn verschillende mogelijkheden om te exposeren, zoals een marktkraam, een kubus, een partytent, in de open lucht, langs en op het water…

Organisatie

Ankeveen Artistique wordt georganiseerd door een creatief team van Bruisend Ankeveen. Wij zijn nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om een handje te helpen. Aanmelden of het stellen van vragen kan bij Rietje Veltkamp op onderstaand nummer.

Informatie

Op de website www.bruisendankeveen.nl staat meer informatie. Aanmelden en vragen stellen kan op twee manieren: via de mail: bruisendankeveen (at) gmail.com of met een telefoontje naar Rietje Veltkamp (035-6919356) of Tiny Beemsterboer (035-6561507). In verband met de vakantietijd verdient aanmelden per mail de voorkeur. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Rietje Veltkamp
Namens Team Bruisend Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
half bewolkt
18 gr.
windkr. 3