WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Excuses Bart ten Herkel
Loosdrecht, ma 4 juli 2011

Door een intern foutje bij uitgeverij Ten Herkel is het stuk van Herman Stuijver over de Oppad/Kindertrefpunt kwestie niet geplaatst. Bart ten Herkel excuseert zich.

ingezonden brief

Beste lezers van De NieuwsSter en Wijdemeerse Webkrant,

begrijpelijk dat er veel commotie is ontstaan na het ontbreken van een stuk over de perikelen van het Oppad. Als uitgever van De NieuwsSter bied ik daar mijn excuses voor aan maar wil met klem benadrukken dat dit alles berust op een misverstand en zeker geen betrekking heeft op het feit dat Jaap van Waveren vroeger bij ons als correspondent heeft gewerkt.

Wij trachten zo objectief mogelijk verslaggeving te doen ongeacht persoon of onderwerp. Inmiddels is de oorzaak boven water gekomen: bij de opmaakafdeling van de krant waren 2 artikelen binnengekomen over het Oppad van zowel Frits Ham als Herman Stuijver. Dit komt wel eens vaker voor en dan wordt een van de twee geplaatst. Nu waren het echter 2 verschillende strekkingen over het onderwerp. Dit is echter niet door de opmaak als zodanig gezien en is slechts het stuk van Frits geplaatst. Ik had dit kunnen voorkomen maar was aan het genieten van wel een hele week vakantie. Aankomende NieuwsSter zullen wij verslaggeving doen van wat maandagavond is besproken over het Oppad en zullen nogmaals terugkomen op wat is geschiedt.
Ik hoop dat u onze integriteit en die van Jaap van Waveren niet in twijfel zult trekken.

Met vriendelijke groet,

Bart ten Herkel,
uitgever van De NieuwsSter.
Loosdrecht

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
half bewolkt
18 gr.
windkr. 3