WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Spieren voor Dieren
Ankeveen, ma 31 januari 2011

Patrick Kreuning wil een lange fietstocht voor het Goede Doel maken. Hij vraagt uw hulp. Hoe organiseer je zoiets?

ingezonden brief

Fietsen voor het Goede Doel

Deze zomer wil ik in zuid-England en ev.t Wales gaan fietsen voor het goede doel, de Stichting Egel/Eekhoornopvang Nederland.

Het is de bedoeling 2000 km te fietsen in ca 20 dagen dus 100 km per dag, ik rijd op een gewone herenfiets.

Maar hoe steek je zoiets in elkaar, er moet een soort van contractje worden gesloten, je zoekt uiteraard mensen die willen sponsoren, ik denk dat 1ct de km, dus ca. 20 euro haalbaar moet zijn, meer mag natuurlijk ook altijd.
Er zal waarschijnlijk iets afgaan aan onkosten, zoals nieuwe banden, het aanschaffen van extra fietstassen is voor mijn eigen rekening, fietsen zou ik het sowieso, maar ja, in het Wijdemeerse schoolschaak merk ik ook dat bedrijven soms minder over hebben dan voorgaande jaren en bij de egelopvang schijnt de nood hoog te zijn.

Als vrijwilliger bij de Gooise Natuurwacht, onderdeel van de vrienden van het Gooi, leek me dit een mogelijkheid om het nuttige met het aangename te verenigen. En mochten er mensen zijn die mee willen fietsen of die deze zomer een andere sportieve prestatie willen leveren, zoals wandelen naar Spanje, fietsen in Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, kayakvaren etc., Denk er eens over na.

Onder het motto: Spieren voor Dieren. Mensen die meer weten over hoe je zoiets aanpakt en mensen die evt. ook iets willen bijdragen verzoek ik te mailen met mij, of te bellen.

Patrick Kreuning
Ankeveen

Mail: pkreuning at online.nl of
Telefoon: 035-8795195 (evt. voicemail inspreken).

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
0 gr.
windkr. 3