WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Spot: Extra Commissie
Nederhorst den Berg, wo 26 januari 2011

De Spot en de Voorstraat hebben iets met elkaar te maken zo blijkt. Op 17 februari worden beide onderwerpen in een extra commissievergadering besproken.


Het voormalige gemeentehuis aan de Voorstraat in Nederhorst den Berg.
Wordt dit het culturele hart van het dorp?

Eén agendapunt

Op de papieren raadsstukken voor de commissie Ruimte en Economie van 2 februari stond als agendapunt 7 "De Spot", met de mededeling dat de onderliggende stukken zouden worden nagezonden. In onderstaand persbericht staat dat het agendapunt "ontwikkeling Voorstraat" (dat niet op de papieren agenda staat) van de agenda is gehaald. Hier wordt zonder twijfel één en hetzelfde agendapunt bedoeld veronderstellen wij.

Dossier Voorstraat Nederhorst

persbericht
griffie

Voorstraat naar Comm. 17 febr.

Het agendapunt ontwikkeling Voorstraat Nederhorst den Berg is verplaatst naar een extra vergadering van de commissies R & E en MZ op 17 februari.

Het voorstel met betrekking tot de ontwikkeling van het oude gemeentehuis aan de Voorstraat in Nederhorst den Berg en indirect van De Spot in Nederhorst den Berg gaat van de agenda van de commissie Ruimte en Economie.
Reden hiervoor is dat een voorstel naar verwachting dinsdag 1 februari a.s. in de vergadering van het college van burgemeester en wethouders besproken wordt.

Het onderwerp zal nu op 17 februari 2011 in een extra gecombineerde vergadering van de commissies Maatschappelijke en Sociale Zaken en Ruimte en Economie behandeld worden. Aanvang van de vergadering: 20:00 uur.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Rik Jungmann
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
3 gr.
windkr. 3