WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Bezoekerscentrum Dicht
's-Graveland, ma 3 januari 2011

Het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten gaat verbouwen. Vanaf 3 januari tot en met 18 februari is het dicht. Daarna is er een tijdelijk onderkomen.

persbericht

Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek
houdt winterslaap

Het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in ’s-Graveland gaat in 2011 verbouwen. Van maandag 3 januari tot en met vrijdag 18 februari is het centrum volledig gesloten.

Vanaf zaterdag 19 februari gaat het bezoekerscentrum weer open in een tijdelijke huisvesting pal naast het centrum. Hier kunt u onder meer terecht voor wandelroutes, verjaardagsfeestjes, speurtochten en al uw vragen.

Voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie (19 februari t/m 27 februari) zijn er allerlei leuke gezinsactiviteiten; zelf broodjes bakken en speurtochten, zoals Noniksie voor de allerkleinsten en een kompastocht.

Verbouwing

De verbouwing van het centrum zal een aantal maanden in beslag nemen. Er komt een nieuwe interactieve tentoonstelling, waar bezoekers kennis kunnen maken met de bijzondere natuur in de omgeving zoals donker bos, paarse heide, prachtige buitenplaatsen en bijzondere plassen.

Openingstijden

Van maandag 3 januari tot en met vrijdag 18 februari is het centrum gesloten. In de voorjaarsvakantie van zaterdag 19 februari t/m zondag 27 februari elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Daarna elke week geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Vanaf de meivakantie vijf dagen per week geopend: woensdag t/m zondag.

Adres

Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek
Noordereinde 54b
1243 JJ ’s-Graveland
T (035) 656 30 80
Telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden en op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Meer informatie op www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
4 gr.
windkr. 1