WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Nieuwe Bakker Ankeveen
Ankeveen, za 31 december 2011

De zaterdagmarkt in Ankeveen voert gesprekken met een nieuwe bakker. De huidige bakker is helaas uitgeschakeld door ziekte.

ingezonden bericht

Nieuwe bakker op markt Ankeveen

De markt in Ankeveen krijgt een nieuwe bakker. De huidige ondernemer, Aart Koelewijn, is al vanaf de start in maart 2005 een bekend gezicht in de bakkerswagen.

Aanvankelijk met personeel, later stond hij zelf in Ankeveen met een uitgebreid assortiment brood en koek. Aangezien hij echter wegens een operatie enkele maanden uit de running zal zijn, en hij geen vervanger heeft, zal Bruisend Ankeveen, die de wekelijkse markt organiseert en beheert, op zoek moeten naar een nieuwe ondernemer. De markt, en daarmee de Ankeveense dorpelingen zonder bakker laten zitten is geen optie. Wil men een totaal aanbod aan food producten blijven bieden, dan hoort daar een bakker bij.
Op dit moment worden al gesprekken gevoerd met een mogelijke opvolger. Er is goede hoop, dat deze zich vanaf 10 januari aan de Ankeveners kan presenteren. Wij zullen u middels de lokale media uiteraard op de hoogte houden.

Overigens zijn wij van mening dat er op de markt altijd ruimte is voor meer vaste ondernemers!

Namens Bruisend Ankeveen,
Jan van Ingen

 

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief