WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Jeugdtheater Kortenhoef
Kortenhoef, za 31 december 2011

14 januari 2012 presenteert Stichting Jeugdtheater Kortenhoef weer een nieuwe voorstelling voor de jeugd van Wijdemeren. Deze zaterdag treedt Wijs! op.

persbericht

Professioneel Swingend Muziektheater WIJS! voor Kinderen in de Dobber

14 januari 2012 presenteert Stichting Jeugdtheater Kortenhoef weer een nieuwe voorstelling voor de jeugd van Wijdemeren. Deze zaterdag treedt Wijs! op.

Wijs! is een voorstelling die uit losse liedjes en theatrale intermezzo's bestaat. Het is een vrolijke, muzikale reis langs alledaagse thema's als blozen, dromen, misselijk zijn en "nee" zeggen. Luister- en meedoeliedjes wisselen elkaar af.  Alle liedjes zijn zelf geschreven en er worden verschillende instrumenten gespeeld: accordeon, concertina, saxofoon, udu, mandoline, ukelele, gitaar, blokfluit, bas en contrabas.

De voorstelling is vooral geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar, maar ook voor pappa's en mamma's, ooms en tantes, opa's en oma's, meesters en juffen. Eigenlijk voor iedereen die van muziek houdt! Als je een voorproefje van de muziek wilt horen, dan kun je naar de website www.wijs.nu , klik daarna op  Wijze Liedjes.

Wijs! zijn Chris Oelmeijer, Inge Besaris, Martine Sluijs en Marten Wallinga. Zij zijn al heel lang dikke vrienden en maken sinds 2000 swingende muziektheaterprogramma's voor kinderen (oa op Oerol). Chris en Inge zijn al eerder in Kortenhoef geweest met Pierenwaaien met hun poppentheatergroep Snater (www.theatersnater.nl), Martine en Marten hebben samen de nodige popbandjes versleten en zijn nu vooral actief op muziektheatergebied.

Uiteraard bedanken we onze sponsors ook deze voorstelling weer voor hun financiële hulp. Zonder ID Makelaars, Eurodesk en Concept & Design was het de stichting niet gelukt deze voorstelling te organiseren en de prijs van het kaartje niet meer te laten kosten dan 5 euro. Wij zijn ze zeer dankbaar voor hun steun.

Wijs! begint zaterdag 14 januari om 15:00 in de Dobber, Meenthof 46 te Kortenhoef. Kaarten á 5 euro zijn binnenkort te koop bij boekhandel CW ’76, Meenthof 26 te Kortenhoef of te reserveren via jeugdtheater.kortenhoef@gmail.com. Wist u dat u de stichting ook kan volgen via Twitter @jeugdtheaterKH .

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief