WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
BRC: Kids lopen 1000 km!
Nederhorst den Berg, ma 29 augustus 2011

De gratis Pleinloop in Nederhorst op 11 september wordt afzien voor de kinderen. De BRC weet van wanten, kinderen gaan resp. 500 en 1000 km lopen.

In onderstaand persbericht stonden onvoorstelbare afstanden voor de kinderen. Natuurlijk worden meters bedoeld, maar het stond zo aardig in het persbericht dat we het maar lieten staan. Wel voor donker thuis zijn jongens...

Update 29-8-2011, 21.34: In het persbericht stonden km's in de afstanden voor de kinderen. Die kilometers zijn hieronder verkleind tot meters.

ingezonden bericht

Gratis Pleinloop voor recreatieve lopers en wedstrijdlopers

Op zondag 11 september organiseert de Bergse Runners Club (BRC) de gratis Pleinloop voor zowel recreatieve lopers als wedstrijdlopers in het centrum van Nederhorst den Berg. Het startsein klinkt om 13.00 uur.

De Pleinloop, de enige gratis loop in het Gooi en omstreken, is geschikt voor iedere hardloper. De inschrijving start om 11.30 uur in de muziektent op het plein en om 12.00 uur begint de warming-up. Om 13.00 uur klinkt het startsein. Na alle inspanningen kunnen hardlopers, fans en andere toeschouwers genieten van muziekoptredens en vertier in en buiten de feesttent op het plein.

Overwinning op jezelf

Arthur Kok, organisator: 'Het maakt niet uit op welk niveau je loopt, iedereen kan meedoen. Terwijl de recreatieve lopers een overwinning op zichzelf behalen op de 2,5 km / 5 km / 7,5 km, strijden de wedstrijdlopers om de eer op de 10 km.'
Remco Kruiswijk, organisator: 'De Pleinloop is ook een goede voorbereiding op andere lopen, bijvoorbeeld de Dam tot Damloop, die een week later wordt gehouden in Amsterdam.'

Kidsrun

Ook kinderen kunnen meedoen aan de Pleinloop. Kids van 4 t/m 8 jaar lopen een afstand van 500 m; die van 9 t/m 12 jaar lopen hard op een afstand van 1000 m.

Website BRC: www.bergserunnersclub.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
bewolkt, regen
15 gr.
windkr. 3