WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Golftoernooi Rotary Wdm
Wijdemeren, zo 28 augustus 2011

Op woensdag 28 september organiseert Rotary Club Wijdemeren het Vierde Wijdemeerse Open Golftoernooi op de golfbaan Naarderbos.

ingezonden bericht

Vierde Wijdemeerse Open Golftoernooi

Op woensdag 28 september a.s. organiseert Rotary Club Wijdemeren alweer het 4e Wijdemeerse Open Golftoernooi op de golfbaan Naarderbos in Naarden. Iedere golfer wordt hiervoor van harte uitgenodigd om in te schrijven. De kosten bedragen € 150,-- per persoon. Naast 18 holes golf is in de prijs inbegrepen: lunch, borrel en dinerbuffet. Bij de prijsuitreiking zal een veiling worden gehouden van diverse ingebrachte kavels. Inschrijving, zowel individueel als met een flight kan via: golf@rotarywijdemeren.nl

Graag met opgave naam en handicap. De ontvangst op Naarderbos is vanaf 11.30 uur. De eerste flight start om 13.00 uur. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging met aanvullende informatie en een factuur. Uw inschrijving is definitief na betaling van de factuur.

Dit jaar is het thema: SCOREN VOOR SCHOOL IN GHANA.

De netto opbrengst van het toernooi is bestemd voor de Stichting Livenow Ghana. Iedereen droomt van een kans op een goede toekomst. De Livenow Foundation is een non-profit organisatie die in Ghana voorziet in het oprichten van een scholendorp en een medische kliniek en het in stand houden daarvan. Stichting Livenow doet er alles aan om dit voor de inwoners van Tinkong en omgeving te verwezenlijken. Inmiddels is er al een weeshuis gerealiseerd. Er is 5 hectare grond aangekocht waar een dorp van schoolgebouwen wordt neergezet. De aandacht gaat vooral uit naar het geven van vakscholing waar de meeste behoefte aan is. Voor het verwezenlijken van dit doel is geld nodig. Voor meer informatie over het doel kunt u kijken op: www.livenowghana.com.

Voor vragen kunt zich wenden tot het bovenstaande email adres.

Rotary Club Wijdemeren

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
Regen
16 gr.
windkr. 4