WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Liever Stille Diplomatie
Loosdrecht, vr 26 augustus 2011

Bob J. Colijn reageert op het ingezonden stuk van René Voigt (DB) waarin deze het opneemt voor zijn wethouder Jaap van Waveren.

ingezonden brief

Geachte Redactie,

Dank voor de fraaie heading en de reactie van René Voigt, onder de kop Loosdrecht aan Zee II.

Beste René Voigt, wij kennen elkaar nu geruime tijd en waardeer altijd zeer jouw visie en manier van optreden, ook nu weer dank voor de aardige analyse en een soort college over het Fortis drama.

Dit alles verdient uiteraard niet de schoonheidsprijs en zou dus aangepakt moeten worden, maar mij gaat het om het feit dat je als bestuurder een partij waar je als Gemeente mee moet samenwerken , niet in de gordijnen moet jagen met dit soort uitspraken, dat kan op het Stadhuis intern binnen het College van B & W, maar niet naar buiten in de Telegraaf/Vaarkrant.

Juist in dit soort zaken lijkt het mij veel verstandiger om dit beleid van de ASR te bespreken binnen de boardrooms en daarmede te bereiken dat de boel wel wordt vlot getrokken.

Dat was mijn punt, dus René nogmaals dank voor het college c.q. de analyse, maar met honing kun je vaak meer bereiken dan boude uitspraken in de Pers. En dat hoef ik een oud journalist als Jaap toch niet uit te leggen.

Van belang is nu dat partijen om de tafel gaan zitten en zorgen voor een snelle aanpak van dit Projekt, want dat is een belangrijk taak voor Jaap van Waveren.

Kortom naar buiten kijkend over het park en Landgoed Schothorst, somber, dus wederom regen, hoop ik dat dit projekt (Ottenhome) nu heel snel van de grond komt en dat kun je volgende keer wel beter uitvoerig in de Pers verkondigen.

Mvrgr. Bob J. Colijn
Amersfoort

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
zware buien
20 gr.
windkr. 3