WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Boos op de Wethouder
Amersfoort, di 23 augustus 2011

Bob Colijn las een stuk over Loosdrecht in de Vaarkrant van de Telegraaf. Wat hij daar las wekte zijn irritatie op. Hij reageerde.

ingezonden brief

Loosdrecht aan Zee

Geachte Redactie,

Dit weekend gelezen in de Vaarkrant van de Telegraaf een hele pagina over Loosdrecht ! Dat is nogal wat veel PR over de plassen, de ongemakken, gebrek aan winkels etc. Kortom helaas veel kommer en kwel, Loosdrecht is niet meer wat het geweest is, waar heb ik dat vaker gehoord ??

Jammer maar waar, maar toch zijn er nieuwe ontwikkelingen gaande, zoals wij allemaal weten , maar helaas er komt nog niet veel van de grond. Behalve het goede verhaal van Michiel Repko, uitbater van de Kompass Beach, op de oude meuk van Ottenhome, maar dus wel tijdelijk, want hier moet dan het grootste projekt komen waar we nu allemaal al jaren op wachten, drama Fortis , nu ASR, blijkbaar.

Maar, en nu komt het : de Wethouder Sport Jaap van Waveren komt ook in beeld met foto en woont daar toch al jaren en is jaren journalist geweest, dit ff ter info voor de outsiders, haalt het in zijn ....... hoofd om een partner in deze voor het projekt, dus de ASR, neer te zetten als een onbetrouwbare partner. Hoe durft de man, weinig diplomatie en educatie blijkbaar om een partij, waar je als Gemeente nog jaren mee moet samenwerken, zo neer te zetten, hetzelfde verwijt kan men mede de Gemeente maken en al de bezwaarmakers die uit waren op eigen gewin.
Vraag Mr. Don Bijl daar nog maar eens om, nu Burgemeester van Purmerend.
En ook Ruud Buys zou er zeer veel over kunnen vertellen, maar helaas Ruud is via Thailand gaan hemelen en kan zich er niet meer kwaad om maken.

Maar het lijkt mij toch gepast als bestuurders ! ( wederom geen goede selectie) zich voortaan in de Pers diplomatieker uitlaten, want met dit soort uitspraken zorg je er dus alleen maar voor dat het allemaal nog langer gaat duren. Dit was nu juist een uitgelezen kans om in het grootste Dagblad van NL een Goede PR te maken en de promotie van Loosdrecht met alle in en outs op de kaart te zetten.

Maar wat doet onze watersportwethouder ? Die gaat de kat in de gordijnen jagen, dus voor mij een duidelijk brevet van onvermogen, van n.b. een DB lid, komend uit de regio en een voormalig Persjournalist. Ja, zo kan het dus verkeren, als je op zondagmiddag vanuit je studeerkamer in afwachting van de buien, vanachter je laptop toch ff tegengas moet geven. (Als DB lid) Dus i.p.v. mee te helpen de rotte kies te verwijderen, blijft die met dit soort onbezonnen uitspraken van een Wethouder ! Sport, nog wel even zitten.

En dat noemt men bestuurders van deze tijd ? Laat ieder het zijne er maar van denken. Maar Loosdrecht help je er niet mee !!!! ASR Vastgoed laten jullie je niet ontmoedigen door dit soort domme uitspraken, maar ga voortvarend verder.

Mvrgr.

Bob J. Colijn
( Liefhebber van de watersport.)
Amersfoort

Een kleine correctie: Jaap van Waveren is geen wethouder Sport. Hij heeft wel grote projecten als het dorpscentrum Loosdrecht, Fortis, Varen in de Vaart, Ter Sype en Waterbeheer in zijn portefeuille.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
regenachtig
20 gr.
windkr. 2