WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Geen geld naar Vaartproject
Kortenhoef, wo 17 augustus 2011

Ben Raven uit Kortenhoef vindt dat de gemeente zijn geld moet steken in onderhoud van de openbare ruimte, in plaats van projecten als Vaart in de Vaart.

ingezonden brief

Net terug van vakantie, en de Webkrant staat weer vol over de vaart. Laten we voorop stellen dat deze gemeente de dagelijkse problemen niet de baas kan. Kijk u eens om uw heen wat een puinhoop het is in onze prachtige gemeente. Plantsoenen staan vol met onkruid, stoepen zijn verzakt, oude mensen worden weggestopt in het meest onooglijke gebouw wat ik ooit gezien heb en dat Veenstaete wordt genoemd.

Heren ambtenaren, wanneer zien jullie eens in dat de dagelijkse zaken in een gemeente voor elkaar moet zijn voor er weer gepraat wordt over geldverslindende projecten als het varen in de vaart?. 65 duizend euro over op onderhoud groenvoorziening. Hoe verklaar je de puinhoop op straat dan? Ozb die de pan uit rijst om begrotingen sluitend te krijgen.

De gewone burger wordt bestolen van zijn zuur verdiende centen omdat de gemeente zijn zaken niet op orde heeft. Wanneer wordt er eens verantwoordelijkheid genomen om de gewone dagelijkse zaken goed te regelen? Ik heb de verkiezingen en beloftes nog op het netvlies staan, en wederom komt er weer niets van terecht.

Neem de nieuwe PvdA, het enige wat die partij gedaan heeft is onder elkaar bonje trappen als een stel kleine schooljongens, de bladen stonden er vol van. Voor alle partijen zou samenwerken een verkiezingsbelofte moeten zijn. Maar ik heb het idee dat de partij “Eigen Belang” nog steeds de meeste zetels heeft.

Wanneer zijn er weer verkiezingen? mij maakt het niets uit want ik zal het stemlokaal niet meer betreden.

Ben Raven
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
zonnig
21 gr.
windkr. 3