WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Protest Van Oudheusden
Wijdemeren, zo 14 augustus 2011

Wim van Oudheusden, ex-PvdA fractievoorzitter in Loosdrecht, doet uit protest afstand van zijn plaats op de kieslijst van de PvdA van maart 2011.

ingezonden brief

Open brief aan bestuur PvdA Wijdemeren

Met grote tegenzin heb ik de perikelen gevolgd en telkens gepleit om boven de partijen uitstijgend een werkbaar compromis te bereiken. kennelijk is dit binnen onze partij niet mogelijk gebleken. in elke oplossingsvariant zaten voorspelbare breekpunten. zoals het verplicht laten terugtreden van een fractie assistent in het laatste voorstel. dit had voorkomen kunnen worden door vooraf met de kemphanen goed af te stemmen voor er iets naar buiten kwam.

Eén en ander heeft er toe geleid, dat ik mijn opvolgersplaats (Ik sta nummer 10 op de lijst voor kandidaten voor de gemeenteraad.) bij deze inlever. Op deze wijze wil ik verder niet met de lokale partij worden geassocieerd.

Dit heeft overigens niets te maken met mijn acties van destijds om AP@W en HKA binnen de Pvda te loodsen. die waren met name gericht op vernieuwing en verjonging. dat heeft flink wat nieuwe leden en naar mijn inschatting ook stemmen opgeleverd. Jammer dat het zo moest aflopen.

Wim van Oudheusden
PvdA lid te Hilversum

Naschrift redactie:

Voor alle duidelijkheid, een inwoner van Wijdemeren, die hier in 2010 op een kieslijst stond, maar inmiddels verhuisd is naar een andere gemeente, zal nooit in de raad van Wijdemeren een zetel krijgen. Niettemin, het signaal van Wim van Oudheusden is duidelijk.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
half bewolkt
20 gr.
windkr. 3